خانه ای برای یک خانواده (بخش سوم)

معماری داخلی : استودیو دیدا
سال طراحی : 1397

A HOUSE FOR A FAMILY ( PART 3 )

INTERIOR ARCHITECTURE : DEEDA STUDIO
YEAR OF DESIGN : 2018

INTERIOR ARCHITECTURE​​​​​​​​​​​​​​

معماری داخلی

فضای ناهار خوری زیر وید

در این طراحی معماری ناهارخوری زیر وید در نظر گرفته شده و نورپردازی ابداعی نیز در بالای آن در نظر گرفته شده است (‌استودیو معماری دیدآ )
المان های در نظر گرفته شده در طراحی خانه ایی برای خانواده ( استودیو معماری دیدآ )

استفاده از بتن پرداخت شده ( پولیش بتن ) جهت کفسازی طبقه ی همکف

جهت حذف ازاره ی  پای دیوار های داخلی ( قرنیز ) و افزایش صراحت خطوط ، حدود 20 سانتیمتر از پای دیوار ها ( هم باد با دیوار ) دارای رویه ی گچ و سیمانی ( ملاتی متشکل از گچ و سیمان سفید و پودر سنگ الک شده ) میباشد و مابقی سطوح دیواری سفید رنگ بنا ، دارای رویه ی  گچی است .

نور خطی زیر پله ضمن تاکید بر فرم هارمونیک طرح و روشن کردن فضای تاریک زیر پله ، بخش سر گیر زیر پله را نیز از مابقی فضا جدا نموده است .

طراحی چراغ ناهار خوری به صورتیست که خود اتصال میانی دارای یک نور خطی به سمت تابلوی بزرگ پشت میز ناهار خوری است .

بخش های مختلف در طراحی دکوراسیون مدرن - بخش راه پله و نورپردازی خطی و در نظر گرفتن فضایی برای مطالعه در بخش غیر قابل استفاده زیر پله ( استودیو معماری دیدآ )
نشیمن در طراحی دکوراسیون داخلی مدرن طراحی شده توسط استودیو معماری دیدآ

یکی از بخش هایی که کانسپت “ ارتقاء مکانیک عملیات ” در آن به خوبی به کار رفته است ، قسمت مرتبط با رسانه های صوتی ، تصویری ( و نوشتاری ) طرح است . (کتاب به عنوان رسانه ی نوشتاری )

این بخش جدای از درب های کشویی آن دارای یک باکس دو کاربرده با لولای پاشنه ای میباشد که یک سوی آن کتابخانه و سوی دیگر آن دارای طبقه بندی ای جهت آرشیو فیلم و موسیقی است .

نور طبیعی نمای شمالی هم با دو پرده ی شفاف و غیر شفاف موتوردار ، و با استفاده از پنل هوشمند تعبیه شده روی دیوار قابل کنترل و مدیریت میباشد .

پیش آمدگی دیوار سمت چپ نمای شمالی ضمن تامین سایه برای بخش مدیا ، و پوشش راه پله ی دسترسی به بام ( واقع در حیاط ) ، مکان مناسبی جهت تعبیه ی سیستم مکانیکی پرده هاست .

اکسسوری استفاده شده در بخش دکوراسیون داخلی
طراحی منحصر به فرد بخش کتابخانه و tv توسط استودیو معماری دیدآ
طراحی بخش کتابخانه چرخشی و استفاده جهت جاگذاری گاوصندوق و یا المان دکوراتیو یا همان کتابخانه - استودیو معماری دیدآ
جمع شو و بازشو قسمت tv room طراحی شده توسط استودیو معماری دیدآ
نشیمن طراحی شده و نور طبیعی نمای شمالی هم با دو پرده ی شفاف و غیر شفاف موتوردار ، و با استفاده از پنل هوشمند تعبیه شده روی دیوار قابل کنترل و مدیریت میباشد .
بخش ناهارخوری و آشپزخانه ی مدرن در طراحی معماری استودیو معماری دیدآ

صفحه ی بعد این پروژه 

صفحه ی قبل این پروژه 

Utilizing concrete for ground floor construction

The linear light under stairs, in addition to conform design of harmonic forms and lightening the space, separates staircase space

Audio, visual and written media room is one of the best elements that implies mechanical function promotion concept. It consists of a sliding door and a double function box with heel hinges. One side of the box is a library and the other side is a set of movie and music shelves

Two transparent and matte curtains control northern natural light which are handled by a wall embedded smart panel

Projection of left side of the northern facade, in addition to provide shadow of media room, is a good place to embed curtains mechanical system